Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Minipossut

 

Valmistautuminen

Ota mukaan possun spesiaaliherkkua! Tavalliset namit eivät yleensä erikoisemmassa tilanteessa kiinnosta niin paljon, että niiden vuoksi viitsisi temppuilla. 

 

Kuvauspaikka ja -tilanne

Nuoret possut saattavat olla arvaamattomia ja jääräpäisiä, joten kuvaukset toteutetaan possujen ehdoilla. Niitä ei kannata kuvauspaikalle pakottaa vaan rauhallisesti ja kärsivällisesti houkuttelemalla päästään yleensä parhaaseen lopputulokseen. 

Nuorille possuille kannattaa varata hiukan enemmän aikaa. Varttuneemmat ja tottelevaisemmat kaverit voivat olla helpompia kuvattavia kuin koirat! 

 

Kaverikuvat

Possun ja ihmisen yhteiskuvat on helposti toteutettavissa. Possujen tai muiden eläinten kaverikuvien kanssa on otettava huomioon kotona vallitseva hierarkia. Jos possut tai muut eläimet eivät kotona löhöile kylkikyljessä, voi vierekkäin asettaminen olla hankalaa. Leveällä taustalla saadaan etäisemmätkin kaverit samaan kuvaan. Pienemmissä kuvauspaikoissa kaverikuvia voidaan yrittää kuvata.

Muuta huomioitavaa

  • Muista laittaa possulle lämmintä päälle, mikäli kuljetat sitä kuvauksiin talvella!
  • Puhdista possu ennen kuvausta.
  • Varaa mukaan herkkuja, joilla possua voi ohjailla. Possuille sopivia herkkuja ovat kuiva leipä tai murot, tai vähemmän sotkevia esimerkiksi kasvispyörykät.

Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Tutustu päivitettyyn taustavärigalleriaan!
Siirry galleriaan