Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Kotieläimet

 

Kuvauspaikka ja -tilanne

Kuvauspaikka kannattaa rakentaa tilaan, jonne eläimillä on helppo pääsy. Tuttu paikka tuo turvallisuuden tunnetta vaikka ympärillä olisi kummallisia laitteita. Kannattaa siis totuttaa eläin etukäteen tulevaan kuvauspaikkaan.

 

Vuohet kiipeilevät mielellään, joten kuvaajan ja kuvattavien kannalta jokin pieni taso voisi olla paikallaan. Muut suuret eläimet kuvataan luonnollisesti lattialla.

 

Pienet eläimet, kuten kanat, kuvataan samoin kuin pienet lemmikit. Niiden kanssa on kuitenkin huomioitava samoja seikkoja kuin lemmikkilintujen kanssa.

 

Kaverikuvat

Monet kotieläimet ovat laumaeläimiä ja liikkuvat mielellään ryhmissä. Kovin suurta laumaa ei taustalle yleensä mahdu ja useamman eläimen siirteleminen ja hallitseminen on haastavaa. 2-3 eläimen ryhmät ovat kuitenkin mahdollisia ja omistajansa voi toki poseerata eläinten kanssa, jolloin laumaa on helpompi hallita.

 

Kuljettaminen

Kotieläimiä ei kannata lähteä kuvausten takia kuljettamaan vaan on helpompaa, että kuvaaja tulee niiden luokse. Maatiloilta löytyy usein tyhjää tilaa, johon studion saa pystytettyä. Hätätapauksessa ja sään salliessa voidaan kuvata myös ulkona.

Kuvaus ja sen hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Muuta huomioitavaa

  • Eläimet kannattaa puhdistaa ennen kuvausta. Tarkista silmien ympärykset ja selvitä takut, jotta eläin on kuvassa parhaimmillaan.
  • Eläin houkutellaan kuvauspaikalle yleensä ruuan avulla. Varaa paikalle siis esimerkiksi kuivaa leipää.

Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Tutustu päivitettyyn taustavärigalleriaan!
Siirry galleriaan