Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Kissat

 

Valmistautuminen

Kissan voi valmistella kuvaukseen kuten näyttelyihin, mutta lyhytkarvaiset sisäkissat harvoin kaipaavat edes pesua. Kuljetuslaatikkoon voit suihkaista feliway-suihketta, jota saa eläinkaupoista ja apteekeista. Tämä usein rauhoittaa kissaa matkan aikana. Jotkut kissat stressaavat kuljettamista niin paljon, että kuolaavat. Sellaista ei kannata tuoda kuvaukseen.

Kuvauspaikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta kissa tottuu vallitseviin ääniin ja hajuihin. Rauhallisimpia kuvattavia ovat olleet kissat, jotka ovat saaneet olla pitemmän aikaa omistajansa sylissä tai tutustua paikkoihin valjaissa, ennen kuvaustilaan tuloa. Muut asiakkaat, etenkin koirat, saattavat kuitenkin kissaa hermostuttaa, mutta kannattaa etsiä rauhallisempi paikka kissan tutustuttamiselle.

 

Kuvauspaikka ja tilanne

Kissat viihtyvät korkeissa paikoissa, siispä myös kuvauspaikka on yleensä korkealla. Baarijakkara tai korkea pöytä hidastavat kissan karkaamista ja jotkut saattavat jopa jäädä katselemaan nähtävyyksiä.

Kissat viihtyvät myös koreissa ja laatikoissa. Tätä ominaisuutta käytetään hyväksi erityisesti kaverikuvissa ja arempien kissojen kanssa.

Kuvauspaikalle suihkutetaan feliwayta ennen kissan saapumista. Siksi ajanvarauksen yhteydessä kannattaa mainita kissasta.

 

Kaverikuvat

Kissan ja omistajansa yhteiskuvat ovat usein helpommin toteutettavissa kuin useamman kissan yhteiskuvat. Sisäkissojen kynnet kannattaa lyhentää pari päivää ennen kuvauksia, jotta kissa ei pelästyessään pääse raapimaan. 

Muuta huomioitavaa

Kissat ovat usein avoimempia ja sosiaalisempia ennen kuin tulevat sukukypsäksi. Puolivuotias kissa on vielä kohtalaisen helppo kuvattava ja sitä nuoremmat tutkivat mielellään uutta paikkaa ja voivat innostua leikkimään.

Leikkaamaton, sukukypsäksi ehtinyt kissa muuttuu usein sulkeutuneemmaksi ja varovaisemmaksi. Sille kuvaustilanne saattaa olla ahdistava, etenkin jos paikalla on käynyt jo monia eläimiä. Kissalle kannattaa varata mahdollisimman aikainen kuvausaika.

Jos kotona on muita eläimiä, joiden kanssa kissa tulee hyvin toimeen, saattaa niiden seura rauhoittaa kissaa.


Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Tutustu päivitettyyn taustavärigalleriaan!
Siirry galleriaan