Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Hiiret ja gerbiilit

 

Valmistautuminen

Totuta gerbiilit ja hiiret käsittelyyn ennen kuvaukseen tulemista. 

 

Kuvauspaikka ja tilanne

Vilkkaat pikkujyrsijät pidetään aloillaan erilaisten rekvisiittojen avulla. Kuvaajalla on mukana kuvausteltta, jonka sisälle gerbiilit ja hiiret voi päästää rauhassa vipeltämään, mutta se rajoittaa taustavärivaihtoehtoja.

Pikkueläimillä on huono korkeusnäkö, joten ne saattavat tehdä vaarallisiakin hyppyjä. Pöydälle asetettu kaareva pajusilta tai muu pieni koroke saa ne kuitenkin hetkeksi miettimään turvallisinta alastuloa ja siinä on kuvaajan tilaisuus! 

Mikäli haluat varmistua, ettei lemmikki saa mukaansa tarttuvia tauteja (jyrsijöitä ja muita eksoottisia eläimiä käy kuvauksessa vain harvoin, joten riski on pieni), voit ottaa mukaan oman pajusillan tai kuvauksellisen korin tai pesän.
 

Kaverikuvat

Pikkujyrsijöiden kaverikuvat ovat tuurista kiinni. Samaan kuvaan voi yrittää samassa terraariossa asuvia eläimiä.  

Pienet jyrsijät voivat poseerata myös omistajansa sylissä, olkapäällä tai hatun lierellä.

Muuta huomioitavaa

  • Nuoret gerbiilit ja hiiret ovat varsin vilkkaita ja kesyyntymättöminä vaikeita hallita. Odota, että lemmikkisi kasvaa täysikasvuiseksi ja on kesyyntynyt kunnolla, ennen kuvaukseen tuomista. 
  • Pienten eläinten kuljettamista talvella kannattaa välttää. Lyhyille matkoille kuljetuslaatikon voi laittaa esimerkiksi reppuun. Kuljetuslaatikolle voi myös tehdä itse päällisen.

Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Tutustu päivitettyyn taustavärigalleriaan!
Siirry galleriaan