Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Turvallisuus

Kuvauspaikka on aidattu ja kaikista pienimmät ja vikkelimmät lemmikit kuvataan kuvausteltassa. Jotta kuvauspaikasta saataisiin kullekin eläinlajille mahdollisimman turvallinen ja karkausriskit minimoitua, tulisi eläinlaji mainita etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.

Pienet koirat ja kissat kuvataan pyödällä. Etenkin koiranpentujen kanssa omistajan on oltava aivan pöydän läheisyydessä, varmistamassa, ettei pentu tipu. 

Kissoja varten mukana on koirien näyttelyhihnoja, joita voidaan käyttää omistajan pyynnöstä varmistuksena, etenkin kuvissa, joissa useampi kissa. Narut saavat olla kaulalla löysästi ja toinen pää tiputetaan kissan selän taakse. Tarkoitus ei ole pitää kissaa narussa kiinni, vaan se toimii varmistuksena, ettei kissa pääse livahtamaan.

Kartongit ovat liukkaita, joten esimerkiksi koiran hypyttäminen tulee tehdä varovasti ja välttää koiran liiallista kiihtymistä.

 

Kuvausteltta

Pienet jyrsijät ja matelijat voidaan kuvata kuvausteltassa. Teltta kulkee mukana yleensä vain erikseen pyydettäessä, tästä syystä ajanvarauksen yhteydessä olisi hyvä mainita eläinlaji. Teltassa on kolme seinää, joten karkaamisriski on pienempi, kuin avoimella pöydällä. Omistajan tulee kuitenkin olla varmistamassa etuseinä, ettei lemmikki pääse livahtamaan.
Telttaa varten on toistaiseksi hyvin vähän taustavaihtoehtoja.

 

Teksti ja kuvat: Jenni Kaurila, Eläinten Koulukuvaus (luvaton kopioiminen kielletty)


Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Tutustu Eläinten Koulukuvauksen päivitettyyn taustavärigalleriaan!