Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Hinnasto

Kuvaus on maksuton,

maksat vain kuvista, jotka haluat!

 

Eläinten koulukuvauksen edullisuus johtuu kustannustehokkaasta työtavasta. Kuvaukset toteutetaan perinteisen koulukuvauksen periaatteella; kun saman päivän aikana kuvataan kymmeniä asiakkaita, laskevat kulutkin. 

Tutustu tilausohjelmaan täällä.

Tuotteet ja hinnat

Sivustoa päivitetään. Voimassaolevan hinnaston löydät nettikaupastamme, jonne pääset minkä tahansa ajanvarauslinkin kautta. 

Toimitusaika

Kuvat siirtyvät verkkokauppaan tilattavaksi noin kahden viikon sisällä kuvauksesta.

Kuvien valmistusaika on noin 4 viikkoa + toimitusaika 2-3 arkipäivää.  Tarrakuvien ja magneettien toimitusaika voi paikoin olla jopa 5 viikkoa.

Mikäli kuvat tulevat lahjaksi ja niillä on kiire, sovitaan toimitusaika ja -tapa erikseen. Kerro yhteydenotossasi selkeästi, mitkä tuotteet ovat tulossa lahjaksi ja mihin päivään mennessä tuotteiden tulee viimeistään olla sinulla. 

Tarrakuvien ja magneettien toimitusaikaa ei yleensä pystytä nopeuttamaan, mutta muut tuotteet on mahdollista saada nopeammin. 

Huomioithan, että erityistoiveet kuvankäsittelyn suhteen pidentävät toimitusaikoja. Laajempiin kuvankäsittelytöihin on ostettava kuvankäsittely-tuote erikseen. 

Reklamaatiot

Jos tuote on hajonnut kuljetuksessa, lähetä siitä kuva sähköpostitse. Myös muissa tapauksissa ota ensin yhteyttä sähköpostitse. 

Palautuksia ei lunasteta takaisin, mikäli asiasta ei ole sovittu etukäteen.

Reklaamatioita käsitellään muiden tilausten ohessa, ja käsittelyaika on tarvittavista toimenpiteistä riippuen alkaen 3 viikkoa. 


Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Tutustu Eläinten Koulukuvauksen päivitettyyn taustavärigalleriaan!