Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Eläinten Koulukuvaus

Pikakuvaus on maksuton - maksat vain kuvista, jotka haluat!

Konsepti on kaikille tuttu! Kuvaukset toteutetaan samalla periaatteella kuin perinteiset koulukuvaukset ja tuotevalikoimakin pitää sisällään koulukuvauksista tuttuja tuotteita. Kuvauspaikkana ovat esimerkiksi eläinkaupat, koirakoulut ja tapahtumat.

Kuvaamme valoisia, iloisia ja ammattilaatuisia kuvia usean vuoden kokemuksella!

Tavoitteena on, että kuvaus on lemmikille helppo ja lyhytkestoinen ja lopputuloksessa, eli valmiissa kuvassa, lemmikki on läsnä ja näyttää rennolta, myös eläinlajin tai rodun harrastajien silmissä.

Etunamme on laaja lajituntemus sekä eläintenhoitotyö- ja kasvatustausta. Sekä tietenkin parhaat opettajat valokuvauksen saralta!

Usein kysytyt kysymykset

Voiko kuvia julkaista netissä? 

Nettikaupassa on myytävänä valmiiksi nettikokoon pienennettyjä kuvia, joita voi jakaa facebookissa tai omilla kotisivuilla. Koevedoksia ei saa kopioida, eikä koevedos-leimaa saa poistaa.

Nettikaupasta voi tilata myös painolaatuisia tiedostoja. Ne tulisi pienentää nettikäyttöä varten, ennen kuvan julkaisemista, sillä painolaatuisten kuvien jakaminen lisää kuvavarkausriskiä*. Facebookissa kuvat pienenevät automaattisesti, mutta muissa palveluissa kuva voi säilyä painolaatuisena. Kuvissa ei ole kuvaajan vesileimaa, joten kuvaajan, eli Eläinten Koulukuvauksen, mainitseminen olisi suotavaa.

*) Kuvavarkauksilla tarkoitetaan esimerkiksi kuvan luvatonta käyttöä kirjoissa, lehdissä tai vaikka ulkomaisten rotuyhdistysten paidoissa ja muissa myytävissä tuotteissa. 

 

Voiko kuvia lähettää lehteen?

Hinnastot on laadittu yksityiskäyttöä ajatellen ja näin ollen käyttöoikeus on vain sillä henkilöllä, joka kuvan on tilannut. Kuvaa ei tulisi luovuttaa kolmansille osapuolille, eli esimerkiksi lehdille ilman kuvaajan suostumusta. Huomaathan myös, että valokuvakilpailuihin osallistuminen edellyttää, että kuviin on tekijänoikeus.

Kaupallisiin tai muutoin levikiltään suuriin julkaisuihin tulee aina pyytää lupa. Oman rotuyhdistyksen pieniin julkaisuihin, kuten näyttelyohjelmaan tai jäsenlehteen kuvan voi toimittaa ilman erillistä pyyntöä, kunhan kuvaaja, eli Eläinten Koulukuvaus, mainitaan. 

Otamme mielellämme vastaan kuvia rotuyhdistysten lehdistä, joissa kuviamme on käytetty.

 

Voitko parannella lemmikin turkkia, väriä tai rakennetta?

Kuvauksen tarkoituksena on, että lemmikki tulee ikuistettua sellaisena kuin se on. Varsinaista kuvamanipulaatiota tehdään vain, jos lopputulos pysyy totuudenmukaisena. Väliaikaisia, sairaudesta johtuvia pieniä kauneusvirheitä voidaan parannella mahdollisuuksien mukaan, mikäli ne haittaavat lopputulosta. 

Kuvauksen luonteesta johtuen kuvien käsittely pyritään pitämään minimissä. Taustojen siistiminen ja kirkkauden sekä kontrastin säätö kuuluvat perustoimenpiteisiin. Kuvissa näkyvät ylimääräiset kädet ja jalat poistetaan, mikäli se ei onnistu kuvaa rajaamalla.

Erikoisemmat kuvankäsittelytyöt pidentävät aina toimitusaikaa, eikä tällaisia töitä oteta kiiretilauksena. Niistä tulee aina sopia erikseen.

 

Tekstit ja kuvat: Jenni Kaurila, Eläinten Koulukuvaus (luvaton kopioiminen kielletty)


Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Tutustu Eläinten Koulukuvauksen päivitettyyn taustavärigalleriaan!